Ryhmävalmennus

Haasta itsesi, Kaldoaivi Ultra Trail MTB 2023 valmennusryhmä.

 

Ei mikään perinteinen valmismatka!!!


Valmennusryhmä itsensä haastavalle, elämystä tavoittelevalle maastopyöräilijälle pääkaupunkiseudulta.

Mihin olet lähdössä mukaan?

Valmennusryhmä joka tähtää Kaldoaivi Ultra Trail 57km/+650m, 85km/+1350 tai 130km/+1900 maastopyöräreitin selättämiseen, itsensä haastamiseen ja jopa elämäntapamuutokseen. Projekti perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen ja yhteiseen päämäärään.

-Ryhmä harjoittelee yhdessä vähintään 2krt /kk pääkaupunkiseudun maastoissa tai liikuntapaikoissa. Harjoitukset ovat viikonloppuihin sijoittuvia useamman tunnin yhteisharjoituksia, joissa tehdään vaihtelevasti fysiikkaharjoitteita, ajotekniikkaa, PK:ta, mäkitreenejä, intervalleja, liikkuvuutta, lihashuoltoa jne.


-Räätälöity harjoitusohjelma
-Kaldoaivi Ultra Trail tuotepaketti (paita, pipo, muki ja lompakko)
-Neuvot ja vinkit ravintoon, kalustoon ja varusteisiin liittyen.
-Yhteinen saunailta
-Oma suljettu Whatsapp-ryhmä tiedon jakoon
-Treeniä, hikeä, tsemppausta, yhteishenkeä ja yhteinen tavoite!

Projekti starttaa tammikuussa ja jatkuu aina heinäkuun kilpailuun asti.

Reitti ja kilpailu on erittäin haastava, joten valmennusprojekti on sen mukainen. Projekti etenee nousujohteisesti ja alkaa reippaasti kartoittavilla alkutesteillä. Osallistujan ei tarvitse olla huippukunnossa, mutta liikunta- ja pyöräilytaustaa on hyvä olla, sekä reipasta asennetta.

Projektin valmentajana toimii KUT:n kilpailun johtaja ja ratamestari, Spartan Gearin PT, erä- ja seikkailuopas, intohimoinen urheilumies Simo Kurko.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot post@kaldoaiviultratrail.fi tai 0442811841

Otteita KUT valmennusprojektin palautteista:

Miten projekti vastasi odotuksia?

"Vastasi ja pääsin maalin :). Koskaan en ole tavoitteellisesti mihinkään treenannut ja voin ihan rehellisesti sanoa että ilman valmennusta tämä 44 vuotias varsin tuhdissa kunnossa oleva, matkalla kohti diabetesta oleva perheenisä, ei olisi ikinä päässyt projektin huipentumana ajettuun Kaldoaivi ultra trailin maaliin. Mikä parasta liikunnan ilo on löytynyt ja matka jatkuu. KUT oli projektin päätavoite mutta suurin tavoite oli elämäntapamuutos. Parempi puolisko kertoili lasten sanoneen, että jatkaahan iskä urheilua ja voin kertoa että jatkaa!!"

Risuja ruusuja, sana vapaa, kiitos!:

"Ensinnäkin KUT, aivan jäätävän hienon tapahtuman olet tiimisi kanssa pistänyt pystyyn!!!! Kaikki toimi, majoitukset, huollot, kuljetukset, ruokailut, saunat... mieletöntä!! Enpä muista milloin olisin ollut näin täynnä energiaa!!!

Mitä valmennukseen tulee niin kommunikointi sujui ja aina tuli vastaus askarruttaviin kysymyksiin. Whatsapista tuli pääsääntöinen viestintäkanava ja tämä
toimi erinomaisen hyvin. Olet Simo kyllä ihan KURKO ÄIJÄ, kannustava, avoin ja positiivinen kaveri ja tuota tietämystä urheilusta ja valmennuksestakin tuntui löytyvän. Jos olisit mulla töissä niin saisit ylennyksen.

Kiitetään nyt sitten tähän samaan syssyyn kavereita jotka olivat tässä projektissa mukana, huippu tyyppejä joiden kanssa on ollut hienoa treenata yhdessä."

Projektipaketti: Kaikki edellä mainittu: treeniryhmä, yhteishenki ja henkilökohtainen valmennus ja ohjeistus treeneissä. 7*109€ tai kertamaksuna 700€

Luo kotisivut ilmaiseksi!